Jana duit dari rumah??

mari dapatkan pendapatan sampingan dari rumah, daftar sebagai ahli jobdirumah. Pelbagai kerja ditawarkan dan semua boleh buat dirumah. saya sudah mendaftar anda bila lagi? untuk mendaftar sila klik sini

Sunday, March 20, 2011

hot air ballon n baby terbiar..


Assalamualaikum sume..
wah.. hjg mggu yg bz dgn berjln2.. hee~~
bese la tesis dh anta so, boleh la berfoya2 di hujung mggu..
harap tesis yg dh submit tu x de byk mslh n moga x byk kena hentam dgn lec tym viva nt..
InsyaAllah.. :) xmo la ssh dikemudian hari..
so, smlm g hot air balloon fiesta yg byk org gembar gemburkan..
tp tym pegi xde sebijik belon pun yg naek..cis.. so, decide la dgn incik hisyam n adiknya nk g jj
dulu, ptg kalo x ujan dtg blik tgk belon..
wah.. jj byk gler sale.. ikutkn hati nk beli handbag n sluar tp.. tp.. tp.. duet?? ok.. xmo ckp dh..
wuu~~
xpe la... de rezki nt de la kn.. tp.. nk jgk!!!
last2, ak x beli pe.. hny bwk pulang tgn kosong..
ptg tu pun hujan so, x dpt tgk belon.. hampa skali lg... T__T

tp, rini ak x putus asa.. mai gak putrajaya skali g.. dasar x pts asa kalo dpt berjln.. tp blaja x pulak cm tu.. aish.. ktorg g ber4 je.. plan kononnya nk g ramai2.. tp sume de hlgn masing2.. jd la 4 org pun.. tp ktorg dtg agk lewat, tgl 2,3 bijik belon je kt udara.. ok la.. thn lps pegi sebjk belon x naek..
sbb hujan.. kire terubat gk la kekecewaan ak walaupun 2,3 bjik belon tu pun mcm malu2 je nk
naek sbb cuaca x bp baek.. sob3.. T__T
so, stlh tgk belon2 yg agk malu nk naek ktorg g jln2 n sume x plg dgn tgn kosong..
ak beli cardigan 10 hengget je.. ak mmg pembeli brgn2 murah.. hehe..
jadi lah brand pasar malam pun.. asalkan pakai baju..
so, meh lyn pix2 sket bg sape2 yg x dpt g.. hoho..
*ni la belon plg comel ak dpt tgk.. yg bentuk doraemon segala yg comel2 g x smpt.. wuuuu~~~
*kerana hari ujan elok lah dok bwh payung supaya x demam di kemudian hari..
*rum8 selama 3 thn berturut2.. ni lah tmpt ak berkasih syg..opsss..
*ak mmg excited ble bergmbar tmbh2 ble camera tu camera org.. T__T

*so, ni lah kami ber4.. kwn2 ak cntk kn?? hehe..
*dan igt lah wahai insan stlh berfoya2 jgn lupe solat.. Alhamdulillah sejuk perut mak ak tgk ak x lupe solat mghrb stlh berfoya-foya.. hahaha.. (mcm pakai jubah konvo)


ok.. so, tu pasal hot air balloon.. ni nk habaq mai ni pasai baby terbiaq tu (aik.. apsal utagha.. ak kn perak.. bese la pkwe org utagha.. hik3.. miang sggh) ok2.. ni awok nk cter ni.. td lepaih je balik dr tgk2 belon panas awok pun balik le blik dgn rum8..
blik2 je siap2 nk masak sebab lapo beno rasenye perut ni bukak2 pintu nak ke toilet ade kuceng bawak anknye n trus msk ke blik awok n pergi blkg ktl rum8.. uish.. terkejot awok.. seb bek xde
skt jantung taw..

act, kucen tu dimanjakan oleh ak n rum8 ak.. name nye boo boo tu ejaan manje.. ejaan kampung
bubu.. bilik ak ni mmg ak dh sediakan mknn kuceng so, kalo bubu dtg ak bg je la biskut kuceng ni walaupun dy bkn suke sgt tp tu je yg ade nk x nk mkn la jgk.. kdg2 kalo bubu ni nk msk blik pun ak bg je.. no hal la.. jgn berak kencing dlm ni sudeh.. so, ape ak nk buat dgn meow2 ni..??
yg ak kt baby terbiar sbb bubu ni ble dpt berjln x igt nk blik tgk ank.. seb bek anknye sekor je..
kalo berekor2 org igt ktorg plak yg beranak dlm blik ni sbb bsing anknye nangis.. hoho..
ak x tw pun ble n kt mane dy brnk.. tp ak pasan la dy bunting..

so, ak namekan anknye yogi.. sbb pe yogi?? sbb maknye dh name boo boo..
kalo korg x phm pasal yogi n boo boo ni g tgk cter yogi bear.. hehe..
tp cmne ble ak n rum8 ak nk g klz nt?? sape nk jge maknye.. nt nk berak kencing sape nk bkk pntu.. adeh.. any idea??
* ni lah boo boo.. haha.. nkl!!! apsal bwk baby mai blik ha..
*tgk lah yogi ni.. terbiar kowt.. skg ak dh mskkn dlm kotak.. cian tgk dy sejuk.. muahx2 yogi..
sebijik ikut kaler bpknye.. ak knl kowt sape jantan yg rosakkn boo boo ni..

so.. ak ucapkan slamat dtg kepada wrga baru blik ak..
maybe ni tmpt yg slmt dy rase utk dy n ank nye berteduh.. :D

6 comments:

Cik Michiko said...

waaaaah . . . HOT AIR BALLOON ! tak dapat nak pergi are tuh . . T_T . . dok uma je . . tk g memane pon . . waaa . . AS tak ajak pon . hehehe . .

Mamaleesya said...

beshnye bole pegi tgk hot air balloon...mama lom sempat pg lagi

Lizzie Yasmin said...

smlm last day kn.. huhuhu.. tak sempat lagi this year.. tgu taun dpn plak lar...

Annis Suzana said...

@ cik michiko.. hehe.. ni pun plan last minit dear..

Annis Suzana said...

@mamalesya.. hehe.. InsyaAllah kalo thn dpn de g bole pegi..

Annis Suzana said...

@lizzie yasmin.. yup.. smlm last day.. hehe