Jana duit dari rumah??

mari dapatkan pendapatan sampingan dari rumah, daftar sebagai ahli jobdirumah. Pelbagai kerja ditawarkan dan semua boleh buat dirumah. saya sudah mendaftar anda bila lagi? untuk mendaftar sila klik sini

Wednesday, April 6, 2011

cara mudah nk carik duet poket??

Assalamualaikum sume..
rini nk share dgn korang slh satu g cara nk tambah duet poket selain nuffnang n churp2..
maybe ramai dh yg taw tp ak nk share wat yg x taw g..
ak gune youthsays (ys), ys ni bg ak lg sng nk dpt duet..
korang juz iklankan dkt fb ke twitter ke n bile org klik dpt 20 sen..
x perlu unique click pun still dpt 20 sen.. pastu xde la nk maen2 dengan traffic ke kn..
mcm blog ak yg kurang mendapat smbutan ni lmbt sket la nuffnang tu nk naek.. (lmbt byk sbnrnye) tp ys ni sng orang click je dpt 20 sen.. sbb tu dlm fb ak bersepah iklan2.. hee~~~
tp x digalakkan la letak dkt blog iklan ni sbb nt status glitterati dkt nuffnang tu hilang..
so, ltk la kt fb ke twitter ke kn3..??
ak pnh la cashout ys ni walaupun x de la byk mane ribu riban macam org laen.. tp ak bersyukur, ko igt sng org nk bg duet free.. kurang2 lepas ak mkn 2,3 ari.. =p
so, kalo rase berminat n nk try ley la sign up.. sila klik SINI utk sign up..
x rugi pun kalo join.. sbb bg ak sng sket la dr yg laen gpun iklan2 yg dy suh siarkan tu kdg2 berguna gak n x psl2 korang bole taw dengan x sengajanya..
so, kalo korg nmpk de iklan2 kat fb ak tu jgn segan silu la utk click ye... hee~~ maceh..

p/s: en.nuffnang jgn mara erk.. hee~~~

9 comments:

cik hani said...

nk try laa.mana tahu dapat duit kn..

hihik

Annis Suzana said...

try jgn x try.. hee~~

atiey azha said...

dah try ! memang cepat naik . ahahaa . like sangat2 !

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

wakmizie said...

Wah,bagus2.. leh wat duit poket nie.. wah siap promote klik lg tu.. huhu..


Tq.. kerana follow wak ek aniss, oleh kerana aniss adalah follower ke-222. Follower awards adalah milik aniss. Hehehe.. Sila punggutnya di sini (Di Kategori : Follower Bertuah)>> http://www.wakmizie.co.cc/2010/02/awards-2011.html

aleen aiden said...

hahah.stuju2.nak tggu dwet nuff ni lambat byk jugakla.bukan lambat cket.agaga~

Annis Suzana said...

@atiey azha.. kn3?? hee.. suke2.. truskan ber 'ys'..

Annis Suzana said...

@wak mizie.. wah... suke2.. nt kite g amik.. :)

Annis Suzana said...

@aleen aiden.. huwaa.. smpai skg x merasa duet nuffnang

p@kcikLie / mamadiana said...

owh ade source lain ek..bagus jgk info ni....nk try jugak la...

@mamadiana