Jana duit dari rumah??

mari dapatkan pendapatan sampingan dari rumah, daftar sebagai ahli jobdirumah. Pelbagai kerja ditawarkan dan semua boleh buat dirumah. saya sudah mendaftar anda bila lagi? untuk mendaftar sila klik sini

Friday, April 8, 2011

antara aktvt berfaedah ketika masa lapang..

Assalamualaikum n slmt sejahtera sume..
di malam hari yg mulia ni ak nk share aktvt berfaedah yg korang boleh buat tym masa lapang
selapang padang bola..
act, aktvt ni dh dipraktikkan oleh geng ak sndrk..
ok, caranye mcm ni.. kalo bole ajak la seberapa ramai membe yg nk join korang n sediakan
makanan n transport juge then, g putrajaya tgh2 mlm then snap2 pix!!!!!!!!!!!! haha..
oleh kerana kami merupakan pelajar thn akhir yg tidak menghiraukan final exam yg tggl beberapa hari je ktorg telah buat picnic kt putrajaya.. hoyeah2.. motif utama sbnrnye nk bukak
hamper cabutan bertuah tym dinner ritu.. so, x kn nk mkn jajan je kn mane kenyang kitorg dh la stok2 perut sebesar tong oleh itu ak n membe ak g la tapau mknn2 berat dulu .. hee~~ after isyak kitorg dh terkinja2 gerak ke putrajaya dgn muke penuh teruja sorg2.. so, meh la lyn sket pix2.. tgh2 mlm ni awok x brape aktif nk menulis.. charger bateri awok tertggl.. ni dh tggl setengah bar je.. =p
nmpk x muke2 pelahap tu.. haha.. see, siap bwk tikar.. kate picnic kan seb bek pak guard x halo
kalo x mesti kitorg kecik ati..
de 9 org sume ni, smpai wt self-timer sbb nk bg msk sume skali..
ate kalo kome terer ce teka ak yg mne?? *soalan ape ni*
-dr kiri barisan belakang ery, fathah, ain, ily, paan.
-dr kiri brsn bwh sab,zarina, org kg usop wilcha n yani.
stlh mkn2 n perut pun terasa sng hati n berdondang syg maka aktvt bergambo
pun bermula..
ni le tmpt 1st bergambo padang ape ntah..
tp layan!!! asalkan dpt bergambo.. ye dok??
lps pnt menggedik2 di tmpt td kitorg gedik2 kt sini plak.. sbnrnye ak nk tgkp pix dkt perkataan perbadanan putrajaya tu maksud ak de la muke2 ktorg selit2 kt celah2 huruf tu tp ak n fathah baru je menjejak kan kaki x smpai 1 saat pak guard dh tiup wisel.. terkejut awok tw.. ntah mane dtgnye.. kn dh malu.. ok, ak kecik hati dgn pak guard tu.. T__T
at least, bg la ak tgkp 1 pix baru tiup wisel kurang la sket malunye.. wuu~~~
stlh puas bergolek2 diatas pdg kami bergolek2 diatas jmbtn pula.. yg ni plak x beh2 org hon.. ntah pe mslh.. kami x kaco org la... *ok, kami taw kami comel.. =p*


ni pix fav ak.. alololo tomei2 kn sumenye.. i like.. i like.. i like.. :D


so, berfaedah x?? bg ak berfaedah pe... dpt mengeratkan silaturrahim n share2 cite @ bole jugak buat luahan hati ke hati.. xpun ape2 je la korang nk buat.. nk maen teng2 ke kn supaya bole mengeluarkan peluh n exercise.. tp bergambo x kire mase n tmpt ni pun dh ckp exercise n menyihatkan tubuh bdn.. bukan tu je menyihatkan otak n akal fikiran jugak utk pk lps ni nk posin mcm mane plak.. huwaa3... =p


ok.. tu je.. daa~~~ nyte...

2 comments:

atiey azha said...

ala cian . pak guard wisel ye . comfirm pak guard ngah jeles babeng tu . yela , korang snap sana sini . dia duk congok jaga tempat . tak ke jelesy jadinye . haha

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Annis Suzana said...

kn3... saje je nk tiup2 wisel bg seisi alam gelak kn ktorg.. T__T