Jana duit dari rumah??

mari dapatkan pendapatan sampingan dari rumah, daftar sebagai ahli jobdirumah. Pelbagai kerja ditawarkan dan semua boleh buat dirumah. saya sudah mendaftar anda bila lagi? untuk mendaftar sila klik sini

Saturday, September 24, 2011

cerita basi n cerita yg hampir basi :p


Assalamualaikum readers,
setelah 3 bln x update akhirnye aku update gak blog.. pergh, loser giler aku.. nk update blog pun pyh sgt.. bkn xde idea tp xde mo0d nk menulis..xsgka ak menulis blog bkn menaip.. ngee~~
skg ak dh x bergelar student dh tp lebih tepat penanam anggur.. erkk.. sebulan gak la ak dok tanam anggur kt umah, n bdn pun dh x bp nk keding mcm dlu.. dh naek 2,3 kg dh..nk wt cmne air dr celah2 jari n tangan mak aku terlalu sedap utk ak yg dok je kat ukm tp mcm dok kt uk, ssh sgt nk dpt peluang balik umah.. asek bz je.. xpe, nt dh dpt keje ak diet la.. hoho..
so, isnin ni ak konvo secara rasmi nye.. cuak gak ak nk naek stage.. ak mane bese naek2 pentas
dpn orang ramai ni aku kan low profile.. heee~~ dah la mls nk menulis @ menaip pnjg2.. lyn pix je la.. daa~~~

*masih lom terlmbt kn nk ucap slmt hari raya n maaf zahir batin :) *



*Al-Fatihah utk arwah atuk ak yg plg ke Rahmatullah 9 sept yg lps.. x sgka thn ni syawal terakhir ak n family bersame dgn arwah atuk sbb mase raye arwah sihat je.. pe pun ak bersyukur sbb arwah meninggal pd hari jumaat. Dari Abdullah bin ‘Amr radhiyallohu anhuma
berkata, Rasulullah shallallohu alaihi wasallam bersabda, “Tidaklah seorang muslim meninggal dunia di hari Jumat atau pada malamnya melainkan Allah melindunginya dari fitnah kubur


*haruslah de pix ak dgn jubah walaupun konvonye ari isnin nt.. huhu.. motif ak tgkp pix disebalik dedaunan kehijauan ni sbb ak rase cntk tgkp kt sini, tp lps tu ak dpt skt kne ggt dgn kerengga2.. dem u kerengga..


*dgn kosmate.. kalo mak ak tgk pix ni mst dy tny.. nape org konvo suke baling topi..? erkk.. akak pun xtw jwpnnye mak..

*dgn membe trn naek bukit dr kolej ke kls selame 3 thn.. hoho..*

*konon abes bergaya la tu.. huhu.. sian budak ni tgkp pix pakai camera fon k810i je.. wuu~~
org laen bkn maen dgn camera canggih blum kire yg de photographer.. xpe la.. syukur~~~*


OUT

12 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

tahniahhh =) mesti best kan komboooo



jeng jeng jeng...
Resepi puding karamel power!
Sugar glider makan lipas la pulakk
Awek leggings marah !
Posisi menonggeng yoga

Ayien Ocaca said...

cantik tema raya.... :)

Hawa Ahmady said...

alala..comelnye..

Iffat Altamis said...

salam ziarah...follower blog sy plak...

Cik Michiko said...

wah , sayang ! dah graduate ye ! HAHA , tahniah yeeee :D lama tak bertanya khabar ! sihat ? :)

DESA CILEMBU said...

senang dan bahagianya wisuda, tanda bahwa masyarakat dikampung menunggu baktimu..Selamat yah, semoga ilmunya berguna dan tentu jadi pahala..amin

LittleGurl said...

babe, i dah 6 bulan menganggur haha! nak siapkan lesen, pegi holiday sampai puas, lepasni baru nak start keje, kumpul duet lepastu kawen muahaha ;D

gud luck dear for your future bringing! ;))

Firdaus® said...

untung la dah grad..huu

Ain Dzaya said...

congratz..da grade dah dia..

"Hadiah dari Allah.".

MUSIK DIGITAL said...

Up date terus, biar tambah mantap ini blog .... salam persahabatan

Hanny Abdullah said...

kata manje ye...mmm cute sgt....

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 768
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/