Jana duit dari rumah??

mari dapatkan pendapatan sampingan dari rumah, daftar sebagai ahli jobdirumah. Pelbagai kerja ditawarkan dan semua boleh buat dirumah. saya sudah mendaftar anda bila lagi? untuk mendaftar sila klik sini

Friday, January 28, 2011

cuti2 UKM..



Assalamualaikum sume...
1stly, nk sdey2 dlu.. sob3..
sbb xdpt blik ke umah..
ats sbb nk siapkan lab ak..
xsiap lab x grad la ak..
ak nk grad.. wuu~~~
wat mereka2 yg bakal pulang ke kg halaman pandu cermat jiwa selamat..
igtlah org tersyg... ok??
kalo naek public transport lak pesan kat driver 2 bawak leklok..
kalo nmpk dy sengguk2 tepuk blkg dy bg terkejut sket..
haha.. gler kejam.. wat nye de skt jntg kn.. ok2..
jgn tepuk.. tegur je.. so, pe ak nk buat stat dr esok smpai la rabu nt..??
ade idea x??
rabu ak blik umah abg ak kt seremban sbb khamis pak cik lab pun nk cuti..
so, lab ttup stat ari khamis..
pe kejadahnya ak dok kt ukm ni kn kalo lab pun ttp..
kowt ye syg sgt kt ukm ni xde la smpai nk menapak trus spnjg cuti... hoho..
so, sape2 baek hati meh bg idea ak nk wtpe spnjg cuti kt ukm ni..
yg pstinye kehidupan disini mst jd sadis..
de ke cafe yg bkk??
kalo x bkk nk mkn pe??
xpe annis.. diet2.. T_T
tym sunyi2 ni la sume kucing kt kolej ni ak x jmpe..
baru je nk ajk maen2 batu seremban..
huwaa!!!

muke bdk pnt wat lab.. errr.. pucat kn muke..
bese la.. kalo x touch up mmg cmni.. wuu~~

p/s: ak x update pun psl dyorg2 dibwh ni dtg ukm kan.. em.. len kali la erk..


*O.U.T*


11 comments:

Sansan Onwan said...

sama ar.xbalik gak.dok kat blok palapes kesayangan ni ja.huhuh

annyss said...

hehe.. ni kes palapes la ni ye.. xpe2 kte berkorban ye..

noorsyahirah said...

alolorhh , pity u sis , huhu , cuti bpe ary ?

annyss said...

smggu lbey jgk la.. hehe

aliefcmoi said...

wow!! betol ke player malaysia dtg kampus awk??best nye...aku pun sama..tak balik rumah sbb nak exam 2 minggu lagi..sbb tu skrg ni stress..byk entry mengarut aku post kat blog..haddoi~~kalau free,,dtg la terjah dan join belog aku..kalau free je lah..hehehe..--->
http://aliefcmoi.blogspot.com/

noorsyahirah said...

oww , sme laa :)

annyss said...

player malaysia yg 4 org 2 je la dpt dtg.. yg laen x dtg pun.. huhu..

annyss said...

ceah cuti jgn lupe wat homework.. hehe

noorsyahirah said...

hehe , baek akak , banyak ouhh omwox cgu bg , mcm2 folio na kne buad ~

annyss said...

hehe.. bese la 2.. akak pun byk gler assgmnt.. T__T

noorsyahirah said...

haaa , jgn lupe buad sume ass tuhh , hehe (: