Jana duit dari rumah??

mari dapatkan pendapatan sampingan dari rumah, daftar sebagai ahli jobdirumah. Pelbagai kerja ditawarkan dan semua boleh buat dirumah. saya sudah mendaftar anda bila lagi? untuk mendaftar sila klik sini

Wednesday, December 15, 2010

STYLE UR HIJAB


hai3.. Assalamulaikum sume..
i nk join 1 contest g u ollz..
huhu.. hjg2 thn ni mmg rmi manusia2 yg baek ha
ti kn3??
ni bkn ayt bodek ini btol2..
nk taw contest pe?? meh terjah..........


dh tgk dh syarat2 nye??
bg yg bertdg mst ske kn smbl tepuk2 tgn..
ok so ini pix yg ak ketengahkan..

tu dy smpai 6 pix skali..
motif ltk pix smpai 6 bkn lah utk gtaw yg ak ni gler gmba..
tp nk tnjk betapa sukenye ak pakai tdg/hijab/shawl ok..
ak mmg x pnh free hair kecuali dr umo sejak lahir hgga drjh 5 barangkali..

ni skali g nk gtaw pe syarat2nye ye la mane tw de yg mls nk klik banner 2 kn..
gpun ni mmg slh satu syarat nk join.. hikhikhik..
ok2.. meh tgk syarat2nye meh..

syarat penting nak join!!

1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY.. dgn kt laen asalkan rmbut korg 2 terttp rapi..

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3)tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..tehee

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog kalian..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box penganjur..

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar u ollz kne de tw..

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.( yg ni tiada paksaan ok..)

maaf ye phk penganjur saya copy paste n edit sket2 je syarat2 ni..
tkt de yg tertggl..
hihi..

so.. disini sy mau mengetag..


*o.u.t*

9 comments:

woot-woot said...

salam..wah manyaknye gambar..fening fening..haha.joke

thanks for joining ! kekalkan tutup aurat !

good luck ! salam :)

annyss said...

thanx ya... :)

yeay.. x di reject.. =p

annyss said...

wsalam... :)

Eazy Izzuddin said...

good luck k
xD

annyss said...

thanx ya... :)

Fxysche Nas said...

wow !
good luck!
nice contest... =D

annyss said...

thanx ya... awk pun bole join.. :)

~Dilazul~ said...

gudluck! hehe

annyss said...

thanx.. :)